ΓΑΡΙΔΟΣΑΛΑΤΑ

Τρίτη, 22 Απριλίου 2008

ΥΛΙΚΑ

1 κιλό γαρίδες
4 πατάτες
8 αγγουράκια τουρσί ψιλοκομμένα
1/4 φλιτζάνι κάπαρη
2 κουταλιές σούπας ξύδι
1 φλιτζάνι καλαμπόκι
1 φλιτζάνι μανιτάρια ψιλοκομμένα
1/2πιπεριά κόκκινη κομμένη σε κύβους
1/2πιπεριά πράσινη κομμένη σε κύβους
πιπέρι
αλάτι
1/3 ματσάκι μαϊντανός
1 1/2 φλιτζάνι μαγιονέζα
2 κουταλιές σούπας κέτσαπ


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Πλένετε τις γαρίδες.Βάζετε σε μία κατσαρόλα νερό, το ξύδι , λίγο αλάτι, να βράσει και ρίχνετε τις γαρίδες.Βράζετε μέχρι να μαγειρευτούν.Βράζετε τις πατάτες και τις κόβετε κομματάκια. Σε βαθύ μπολ βάζετε τις γαρίδες και όλα τα υλικά εκτός από τη μαγιονέζα και την κέτσαπ. Στο τέλος σε ένα βαθύ πιάτο αναμιγνύετε την κέτσαπ με τη μαγιονέζα και ρίχνετε πάνω από την σαλάτα. Ανακατεύετε πολύ καλά και φυλάσσετε στο ψυγείο μέχρι να σερβίρετε.


Καλή σας όρεξη!!!

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιο σας εδώ

Αποστολή ως ανώνυμος - ή -

Δέν επιτρέπεται η χρήση HTML tags για τα σχόλια αυτού του blog